Elektrotechnisch installatie advies

Elektriciteit is vanzelfsprekend in woningen en bedrijfspanden. Energique zoekt continu naar manieren om elektriciteit en de bijbehorende infrastructuur slim op elkaar aan te laten sluiten. Ons deskundig advies helpt u bij het samenstellen van de juiste elektrotechnische installatie. Of het nu gaat om een traditionele installatie of een uitgebreid domotica systeem.

Tijdens de ontwerpfase van een nieuw te bouwen huis of gebouw rijst vroeg of laat de vraag hoe het elektronische circuit eruit zal gaan zien. Het is belangrijk na te denken over de mogelijkheden en functionaliteit van uw installatie. Dit vraagt om een doordachte, deskundige aanpak. Wat zijn uw wensen? Denkt u alleen aan stopcontacten, lichtschakelaars en de tv-aansluiting of bent u toe aan een intelligente installatie, speciaal op u afgestemd zodat u bijvoorbeeld met uw iPhone de verlichting kunt bedienen? Dit vraagt om een doordachte, deskundige aanpak.

Energique denkt graag mee in deze vraagstukken. Zo kunt u rekenen op het beste systeem voor uw situatie. Benieuwd wat Energique voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Offerte aanvragen